Oplaadbare batterijen

Batterijen, we kunnen niet zonder. Ze zitten overal in, gemiddeld heeft u er 80 in huis. Zijn ze leeg dan gooi je ze weg en dat is zonde.

Denk je aan je eigen portemonnee of het milieu, het is niet te laat om over te stappen op oplaadbare Batterijen. Waarom zou je iets weg gooien als je het kan hergebruiken? Merk de besparing direct in uw portemonnee en spaar het milieu. Denk groen, denk oplaadbare batterijen!

Wist je dat je tot 98% kan besparen met oplaadbare batterijen? Een alkaline aa kost als u hem goedkoop koopt € 0,40 een oplaadbare batterij € 2,00.

Het begint bij de lader
Wat de meeste mensen denken is dat de oplaadbare batterij het belangerijkste is maar het is juist de batterij oplader! De grootste bron van problemen is een oude lader die ergens op zolder ligt en weer gebruikt wordt. Begrijpelijk want die doet het nog, echter verkeerde zuinigheid. De nieuwe generatie oplaadbare batterijen hebben zo'n grote capaciteit dat een oude lader er 10 dagen over doet om de batterij vol te krijgen. Dit gebeurt natuurlijk niet waardoor de batterijen maar een beetje geladen zijn en dus snel leeg zijn.

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2