Fotopapier

Fotopapier maakt een wereld van verschil uit t.o.v. gewoon papier. Foto’s, frontjes en/of hoesjes voor een CD of DVD zien er direct perfect uit. En voor de prijs van 10 cent / A4 hoeft u het niet te laten.

Coating
Het geheim van inkjet fotopapier zit in de coating, dit absorbeert de inkt zodat het ingesloten is. Bij normaal papier loopt de inkt iets uit, en als het (een beetje) nat wordt nog veel meer. Profselect heeft papier dat zelfs waterproof is en na het printen gewoon in een bak water gelegd kan worden zonder dat er iets gebeurt.

Inkjet fotopapier is er in 2 soorten, glossy en mat. Glossy is het meest gebruikt en geeft de afdruk een professioneel glanzend effect, mat zorgt er voor dat de afdruk niet glanst.

Dubbelzijdig
Sommig fotopapier heeft aan 2 kanten een coating zodat het aan twee kanten te gebruiken is. Je kan dus beide kanten van het papier printen zonder dat de inkt uitloopt. Ook hier heeft u de keuze glans of mat, ook is een combinatie mogelijk één kant glans en één kant mat of beide kanten glanzend (glossy).

Artikelen 1 tot 24 van 409 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 409 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5