Batterij opladers

Koop de beste batterij snellader
Het verschilt natuurlijk van de wensen die u heeft, echter wat voor elke oplader van belang is dat elke batterij zijn eigen oplaad circuit heeft. In de volksmond praat men over een 4 kanaals lader (als er 4 batterijen in kunnen) en een 8 kanaals lader (als er 8 batterijen tegelijk in kunnen).

De meeste laders laden per set van 2 batterijen, je moet er dan 2 batterijen in doen voordat hij gaat laden. Het grote nadeel hier van is dat de batterijen dezelfde capaciteit moeten hebben en ook net zo leeg moeten zijn. In de praktijk lukt dat natuurlijk nooit waardoor de ene batterij volledig vol zal zijn terwijl de andere maar half geladen is. Gevolg is dat het apparaat waar de oplaadbare batterijen in zitten meld dat ze leeg zijn terwijl er maar 1 leeg is en de andere nog half vol zitten.

Goede investering!
Oplaadbare batterijen zijn een hele goede investering, je spaart het milieu en je portemonnee. De meeste oplaadbare batterijen zullen met slechts 3 keer opladen al zijn terug verdient. Echter voorkom ergernis en ellende en koop éénmaal een goede oplader die aansluit op uw wensen. Tegen een schappelijke prijs kunnen wij een goede batterij snellader leveren.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina