DVD doos 14mm 1 dvd rood mix 98 stuks recycling

Deze doos is van goede kwaliteit, echter ze zijn gebruikt geweest en hebben dus gebruikers krasjes. Daarnaast zijn er verschillende klik systemen (gemixt).

  • DVD Doos geschikt voor 1 dvd
  • DVD komt los door een "Push down button"
  • Doosje heeft een doorzichtige folie aan de buitenzijde voor een hoesje
Excl. BTW: € 15,00 Incl. BTW: € 18,15
Geen voorraad

Productbeschrijving

Details

Het doosje heeft aan de voorkant ruimte om een hoesje in te doen

Specificaties

Specificaties

Artikelnummer dvdroodrecy
Gebruik / kwaliteit Standaard / prive
Rugdikte 14 mm
Kleur Rood

Formats information

Als service hebben we een programma waarmee u gemakkelijk covers/hoesjes kunt printen voor alle soorten cd / dvd dozen die we leveren download

Verschil in ons assortiment CD & DVD-boxen

Naast budget bieden we ook lege cd-jewelcases en dvd-boxen van professionele kwaliteit in verschillende formaten. We kunnen u een box aanbieden voor vrijwel elke toepassing. Kwaliteit voor de professionals / duplicators onder ons, budget voor de thuisgebruiker.

Verschillende rugdiktes

Om ruimte te besparen wordt de zijkant van een doos smaller gemaakt. Als dit de helft is, kun je 2 dozen op 1 plaats kwijt. 14 mm is de standaarddikte van een dvd-doos, 10,4 mm van een cd-jewelcase.

Maak covers

Het beste resultaat voor een hoesje haal je met special inktjet photo paper. Een dvd-hoesje past het best, en ziet er het beste uit met 115 - 135 gram fotopapier. Voor een cd-doosje is 160 tot 180 gram de beste keuze.

Het verschil tussen de doosjes

Budget = matige kwaliteit (nou ja, het is een doos) gerecycled materiaal Professioneel = goede kwaliteit (machine verpakbaar), meestal volledig nieuw materiaal